oj vad tokigt det blev

Vi åkte in till barnvagns affären och började granska barnvagnarna, deras olika färger och modeller.. Vi har till syvene och sist bestämt oss för att faktiskt köpa en ny vagn, min stora dröm =). Det fanns flera orsaker till att vi gjorde det valet... Tänkte rabbla upp dem:

1. Möjligheten att välja en vagn precis som vi vill ha den
2. Garantierna gäller
3. Vi kan hämta den när det passar oss-
4. Lättare ett sälja om vagnen är av nyare modell.
Sen kommer jag nog inte på fler argument...
Jo iallafall... Börjar diskutera med försäljaren lite kring färger och leveransdatum osv. Och då berättar hon att Emmaljunga försöker tömma sina lager till sommaren och att man inte ska utgå från att färgen finns kvar... Och skulle den färgen vara slut får man vänta minst till Augusti. Hon berättar vidare att man kan boka vagnen och få den levererad ett datum som vi själva har valt. Och de har någon form av förlossningsgaranti om att ngt går fel så betalas hela summan tillbaka, dvs du står inte med en barnvagn mitt i sorgen som du vill göra dig av med...
Så vi bestämde oss för att boka våran vagn redan nu så att den finns kvar när det är dags, vi vill inte changsa eftersom att ett av argumenten var att få välja hur vi vill ha den xD. Vi betalade 1500:- handpenning..
Och så här ser den ut:
En Emmaljunga duo edge 2012 forrest
Vad tokigt det blev =D

Kommentarer
Postat av: Anna Mustonen

Förbenat! En sån vill ju jag med haaaa!!!

2012-01-13 @ 15:29:53
URL: http://amustonen.blogspot.com/
Postat av: Anna

Den va ju jättefin =)

2012-01-14 @ 10:54:11
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0